MARJON TERVEHDYS...

Mitä on jazztanssi? Se on hyvin ajankohtainen kysymys eikä siihen löydy yhtä selkeää vastausta!

It’s All In Jazz -jazztanssitapahtuma on kaikkia tanssinystäviä varten! Tapahtumassa kilpaillaan jazztanssin ja stepin lajeissa, niin soolo- kuin ryhmäkoreografioillakin. Mukana myös jazz & steppi combo -sarja, jossa koreografia saa sisältää molempia lajeja.

Kilpailemisen ohella kisaviikonloppuun mahtuu myös muuta oheistoimintaa ja aktiviteettia niin kisaajille, kuin taustajoukoillekin. Aiempina vuosina kisaviikonloppuna on järjestetty tanssiin liittyviä fysiologisia workshopeja, sekä luentoa jazztanssin historiasta ja tällä hetkellä kehittelemmekin ohjelmaa tulevalle 5v juhlavuodelle!

Tapahtuma toimii oivallisena kohtaamispaikkana tanssin ammattilaisten ja harrastajien kesken, niin taiteenperusopetusta antaville tanssikouluille kuin myös yksityisemmillekin tahoille. Tapahtumaamme saa osallistua kuka vain taustayhteisöstä riippumatta!

Tampere on sijaintinsa puolesta on hyvä tapahtumakaupunki. Tampere tarjoaa toimivat kulkuyhteydet, majoituksen, ravintolat, rikkaan kulttuurin sekä yöelämän.  

Itse tapahtumapaikkamme, Sampola (Tampereen seudun työväenopisto), sijaitsee keskustan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaikesta. 

Sampolassa tilat ovat avarat ja valoisat ja talosta löytyy myös kahvila sekä ruokailumahdollisuus. Sampolan juhlasalin näyttämö on tullut tutuksi monelle tamperelaiselle tanssikoululle, sillä siellä on järjestetty erilaisia näytöksiä ja tilaisuuksia jo vuosikymmenien ajan. 

It's All In Jazz 2019 - kuva: Antti Vähä