VASTAA TAPAHTUMAN PALAUTEKYSELYYN

Mahtava It’s All In Jazz -kisaviikonloppumme on takanapäin ja jälkityöt ovat täydessä vauhdissa. Haluamme kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita tämän vuoden tapahtumasta!❤️

Tuomaristomme työstää parhaillaan koreografioiden kirjallisia palautteita ja ne saadaan lähtemään jokaiselle taustayhteisölle seuraavan n. 2 viikon sisään. Myös tapahtuman valokuvaajan kuvamateriaalit julkaistaan marraskuun aikana nettisivuillamme ja some-tileillämme.

Palautteita ja kuvia odotellessamme toivoisimme, että osallistujat ehtisivät vastaamaan It’s All In Jazz -tapahtuman tämän vuoden palautekyselyyn. Kyselyn vastaukset kerätään anonyymisti ja niitä käytetään tapahtuman kehittämiseen. Jokainen saatu palaute on meille äärimmäisen tärkeä.

Linkki palautekyselyyn: https://forms.gle/qfY8MTGCZa2Npkrf7 

Ps. Päivitämme ajantasaiset kuulumiset myös Instagram- ja Facebook-tileillemme. Tapahtuman löydät @itsallinjazz -nimimerkin takaa!