Marjon tervehdys

Mitä on jazztanssi? Se on ajankohtainen kysymys eikä siihen löydy yhtä selkeää vastausta!

It’s All In Jazz -jazztanssitapahtuma on kaikkia tanssinystäviä varten! Tapahtumassa kilpaillaan jazztanssin ja stepin lajeissa, niin soolo- kuin ryhmäkoreografioillakin. Mukana myös jazz & steppi combo -sarja, jossa koreografia saa sisältää molempia lajeja.

Kilpailemisen ohella kisaviikonloppuun mahtuu myös muuta oheistoimintaa ja aktiviteettia niin kisaajille, kuin taustajoukoillekin. Aiempina vuosina kisaviikonloppuna on järjestetty tanssiin liittyviä fysiologisia workshopeja sekä mm. luento jazztanssin historiasta.

Tapahtuma toimii oivallisena kohtaamispaikkana tanssin ammattilaisten ja harrastajien kesken, niin taiteenperusopetusta antaville tanssikouluille kuin myös yksityisemmillekin tahoille. Tapahtumaamme saa osallistua kuka vain taustayhteisöstä riippumatta! Sijaintinsa puolesta Tampere on loistava tapahtumakaupunki. Tampere tarjoaa toimivat kulkuyhteydet, majoituksen, ravintolat, rikkaan kulttuurin ja yöelämän. Itse tapahtumapaikkamme, Sampola (Tampereen seudun työväenopisto), sijaitsee keskustan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaikesta.

Sampolassa tilat ovat avarat ja valoisat. Talosta löytyy myös kahvila sekä ruokailumahdollisuus. Sampolan juhlasalin näyttämö on tullut tutuksi monelle tamperelaiselle tanssikoululle, sillä siellä on järjestetty erilaisia näytöksiä ja tilaisuuksia jo vuosikymmenien ajan. 

Haluamme toivottaa kaikki tanssinystävät lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme – nähdään Sampolassa!

Marjo Terästö

It's All In Jazz 2019 - kuva: Antti Vähä