mikä on it's all in jazz?

It’s All In Jazz on jazztanssi- ja steppitapahtuma kaikkia tanssinystäviä varten!

Tapahtumassa kilpaillaan jazztanssin ja stepin lajeissa niin soolo- kuin ryhmäkoreografioillakin.
Mukaan kilpailusarjoihin mahtuu myös ”Jazz & steppi combo” -sarja, johon ilmoitettavien koreografioiden tulee sisältää molempia tapahtuman päälajeja.

Kilpailemisen lisäksi kisaviikonloppuun mahtuu myös muuta oheistoimintaa ja aktiviteettia niin kisaajille, kuin taustajoukoillekin. Aiempina vuosina kisaviikonloppuna on järjestetty tanssiin liittyviä osallistavia fysiologisia workshopeja, steppi-workshopeja sekä esimerkiksi luentoja jazztanssin historiasta.

It’s All In Jazz -tanssitapahtuma toimii kohtaamispaikkana tanssin ammattilaisten, harrastajien ja lajeista kiinnostuneiden kesken. Tapahtuma sopii niin taiteenperusopetusta antaville tanssikouluille kuin yksityisemmillekin tahoille. Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki tanssinystävät ympäri Suomen taustayhteisöstä tai iästä riippumatta – kunhan keskiössä on jazztanssi ja/tai steppi. Tapahtumaa voi saapua seuraamaan myös katsojalipulla.

Sijaintinsa puolesta Tampere on loistava tapahtumakaupunki. Tampere tarjoaa toimivat kulkuyhteydet, majoituksen, ravintolat, rikkaan kulttuurin ja yöelämän. Tapahtumapaikkamme Sampola/Tampereen seudun työväenopisto, sijaitsee keskustan tuntumassa, lyhyen kävely- tai ratikkamatkan päässä rautatieasemalta. Sampolan lähistöltä löytyy myös useita ravintoloita ja kauppoja.
Sampolan tilat ovat avarat ja valoisat ja Sampolan juhlasalin näyttämö onkin tullut hyvin tutuksi monelle tamperelaiselle tanssikoululle, sillä siellä on järjestetty erilaisia näytöksiä ja tilaisuuksia jo vuosikymmenien ajan. 

Toivotamme kaikki tanssinystävät lämpimästi tervetulleiksi Tampereelle marraskuussa – nähdään Sampolassa!

Marjo Terästö

6

Vuotta

360+

Koreografiaa

3000+

Tanssinystävää