Ilmoittautumisohjeet:

Vuoden 2023 tapahtuman ilmoittautumisohjeet päivitetään kesällä 2023.

  1. Lue tapahtuman säännöt sekä passi- ja ilmoittautumisohjeistukset huolellisesti läpi ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, laita meille sähköpostia!
  2. Kerää koreografiasi tiedot = koreografian nimi, kesto, musiikkikappaleen/-kappaleiden tiedot sekä kaikkien tanssijoiden nimet ja syntymäajat.
  3. Täytä ilmoittautumislomake (voit valita joko korttimaksullisen tai ”vanhanaikaisen” tilisiirrollisen lomakkeen, linkit alla). 
  4. Maksa osallistumismaksut. Lähetä kuitti sähköpostiimme, mikäli maksoit tilisiirrolla. Lähetetty kuitti vahvistaa ilmoittautumisen.
  5. Täytä valotietolomake ja lähetä tekniikalle koreografioidesi musiikit. Valojen ja musiikkien lähetysohjeet löytyvät osallistujille lähetetyistä infoviesteistä. 
  6. Infoviestejä lähetetään 2-3kpl tapahtuman lähestyessä ja niihin on koottu kaikki osallistumista koskevat tiedot (ruokailut, aikataulut, harjoitukset…). Infot lähetetään aina ilmoittautumislomakkeella ilmoitetulle yhteyshenkilölle, jonka tehtävä on jakaa tiedot tanssijoille ja huoltajille.