KIRJALLISET PALAUTTEET ON LÄHETETTY!

Tapahtuman kirjalliset palautteet ovat lähteneet yhteyshenkilöille sähköpostitse. Mikäli palautteet eivät ole löytäneet perille, tarkistattehan myös roskapostikansionne. Palautteiden lisäksi tammikuussa järjestettävien Rytmiretki Tampereelle -työpajojen ilmoittautumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille ilmoittautuneille, pian nähdään!

Seuraavaksi It’s All In Jazz -tapahtuman työryhmä suuntaa katseensa kohti uutta vuotta 2024. Alkuvuoden rytmiretkien lisäksi jo seitsemännen It’s All In Jazz -tapahtuman suunnittelu on nimittäin alkanut! Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan marraskuun pyhäinpäiväviikonloppuna 1.-3.11.2024 ja luvassa on mm. täysin uusi kilpailusarja, jonka yksityiskohdat ja osallistumisohjeet julkaistaan kesän 2024 aikana… Stay tuned!

Haluamme vielä kiittää jokaista tämän vuoden tapahtumaan osallistunutta ja toivottaa kaikille rauhallista ja jazzintäyteistä joulun aikaa. Nähdään ensi vuonna!

Ps. Seuraa meitä somessa: @itsallinjazz #itsallinjazz