CHALLENGE -KILPAILUSARJA ON TÄÄLLÄ!

Täysin uudenlaisessa kilpailusarjassa osallistujan (= koreografin tai tanssijan) tehtävänä luodaan koreografia It’s All In Jazzille sävellettyyn musiikkiin. Koreografia voi olla lajiltaan jazzia tai steppiä tai niiden yhdistelmää. Koreografian tanssijoiden kokoonpano on vapaa, eli teos voi olla soolo, duo tai ryhmäkoreografia. Kokoonpanossa ei myöskään ole ikärajoitteita.

Challenge -kilpailusarjan musiikkikappaleen on säveltänyt muusikko Joona Kukkola. Kappaleen pituus on 3:07 ja ilmoitettavan koreografian tulee olla musiikkikappaleen pituinen. Musiikkia ei saa leikata tai editoida itse.

Musiikkikappale julkaistaan kokonaisuudessaan torstaina 1.8. ja kilpailusarjaan ilmoittautuminen alkaa elokuun loppupuolella.

Tartu haasteeseen ja ilmoittaudu mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *